Филис Сюз е на 95 години и в живота си се е занимавала с множество (все творчески) дейности. Започва да танцува от малка и да свири на пиано, но впоследствие избира танците за своята кариера и стига чак до Бродуей. По-късно в живота й отново се връща пианото и Филис създава няколко албума, един от които само с танга. На 50 г. стартира дизайнерска кариера, която продължава цели 22 бляскави години. Тангото идва при нея и под формата на танц, когато е вече над 80 годишна възраст, но това не я спира да учи нови неща.

 

Филис споделя, че винаги е била много активна през живота си и е гледала напред – какво още предстои и дебне да се случи. Защото „хубавото на живота е живеенето“. Според нея възрастта не бива да забавя ритъма на живота ни. И ако съдим по външния й вид – това действително е тайната на живота.

 

„Вярвам, че всичко, което ни се случва, е за добро и трябва да го приемем, независимо в каква форма идва.“ – казва Филис. „Ако трябва да изживея всичко отначало, не бих променила нищо.“

#красива възраст

Да се усмихваш със стил и на 70 години

Да се усмихваш със стил и на 70 години

Да имаш фигура като на 20-годишно момиче, да знаеш кои дрехи ти стоят най-добре и да се усмихваш уверено, сякаш възрастта не съществува. Това изглежда като недостижима цел и точно поради тази причина рядко някой си я поставя. За щастие има жени, които не влизат в...

#бюлетин

още за четене

С кампанията си за „Часът на Земята“ WWF изпраща послание за мир

С кампанията си за „Часът на Земята“ WWF изпраща послание за мир

Природозащитната организация WWF избра да стартира тазгодишното издание на кампанията си за „Часът на Земята“ в деня, в който за юбилеен 50-и път светът отбелязва „Международният ден на гората“.

С България в сърцето

С България в сърцето

Някои може да не приемат факта, че момиче се преобразява като кукер (предвид обичая от миналото). За тези, които обичат традициите, може би е приятно и се връщат назад във времето.

Pin It on Pinterest

Share This