снимка: Виктория Вучева

„Винаги свободен“ е шестият официален сингъл, който излиза от втория албум на „No More Many More“ – „Не и този път“. Премиерата на видеоклипа е на 8-ми декември, в 11:00 ч., в YouTube канала групата 

 

Видеото събира в малко повече от 4 минути ключови моменти от емоционалния финал на една предизвикателна година. Автентичните концертни кадри са от последния „лайв“ на бандата, промоция на новия албум в столичен клуб, който се оказа и последният концерт на 2020 г.. Видеото е и директен реверанс към феновете на групата, подкрепили ги през сложния за артистите период на социална изолация и липса на активна концертна дейност. Песента „Винаги свободен“, с текст на Методи Кръстев, е за криворазбраната свобода и повърхностното консуматорство, което измества смислените ценности в обществото.

 

Албумът „Не и този път“ се продава в дигитален формат, а дискове и официален мърчандайз на бандата могат да се поръчат на официалната Facebook страница.

No More Many More представят сингъла „Винаги свободен“ с клип от живо изпълнение

#бюлетин

#музика

„No More Many More“ вече започнаха работа по третия си албум, който предстои да излезе през следващата година. Още за групата може да намерите във всички познати музикални и видео платформи.

още за четене

Pin It on Pinterest

Share This