Първата среща от сериите дизайн лекции на студио „Комплект“ – МЕЛБА НА ЖИВО за 2021 г. е специалното издание с участието на популярния редактор и критик по темите дизайн и архитектура на реномираното списание „MONOCLE“ – Нолан Джайлс. Ексклузивно за MELBA#13 той ще говори за постоянното влияние и трансформираща сила на дизайна в живота, ще анализира най-интересните процеси от изминалата година и ще очертае кои са очакваните тенденции в тези сфери през 2021 г.

 

Редакторът в „MONOCLE“ ще сподели личния си опит относно идеите, детайлите и принципите, които стоят зад работата му при селекция на темите в списанието-символ на устойчива, първокласна и печеливша журналистика.

 

Главният герой на MELBA#13 e и водещ на безупречно курираното радиопредаване „MONOCLE ON DESIGN“. Предаването за дизайн, чийто продуцент е Нолан Джайлс, е фокусирано върху всичко важно от света на дизайна – от мебели и мода, през занаяти, до архитектура. „MONOCLE ON DESIGN“ отразява свежи истории, нови находки и тенденции, и всички актуални световни дизайн новини.

#бюлетин

#арт  и дизайн

Мисията на студио „Комплект“ е чрез МЕЛБА да запознава публиката с личности, които са се посветили на изследването, създаването и популяризирането на оригинални и стойностни проекти в сферата на дизайна. Изминалата година беше предизвикателна и нетипична, и провокира адаптивността и оригиналността на всички. През 2020 г. екипът на студио „Комплект“ не само успя да реализира три вълнуващи издания на формата МЕЛБА НА ЖИВО (записи от тях може да видите тук), да осъществи успешно единствения роден дизайн фестивал „Melba Sofia Design Festival 2020“, но и стабилно да стъпи в дигитална среда.

Monocle

Онлайн срещата МЕЛБА НА ЖИВО#13 с Нолан Джайлс ще се проведе в платформата Zoom на 28-ми януари (четвъртък), в 19:00 ч. Тя е със свободен достъп чрез този линк и се случва в партньорството на „Fashion Days“, вдъхновение и шопинг дестинацията за всички влюбени в модата и добрия стил. 

 

Нужна е само предварителна регистрация, благодарение на която записалите се ще получат и подсещане преди старта на дигиталния форум. Zoom приложението дава възможност на публиката да стане и активна част в лекциите от МЕЛБА – с живи коментари или въпроси към госта. Срещата с Нолан Джайлс ще бъде изцяло на английски език. 

още за четене

Съветите на Страхил: Как да понижим лошия холестерол – 4 стъпки към успеха

Съветите на Страхил: Как да понижим лошия холестерол – 4 стъпки към успеха

Темата за холестерола, и сърдечното здраве като цяло, не е от най-лесните за обяснение, но едно е сигурно – понижаването на лошия холестерол е нещо хубаво!

Pin It on Pinterest

Share This