CafeSocietyНестихващият ум на Уди Алън ще ви пренесе в сърцето на Боби Дорфман (Jesse Eisenberg). Той напуска бижутерския магазин на баща си в Ню Йорк и отива в Холивуд, където започва работа за доста заможния си чичо Фил (Steve Carell). Боби се сприятелява с Rad, собственик на агенция за модели и нейния съпруг Steve, заможен продуцент. Почти веднага след като се среща с асистентката на Фил, Вони (Kristen Stewart), той се влюбва в нея. Тя обаче има връзка с друг мъж. Това разстройва Боби и той се връща обратно в Бронкс.

Старият град и неуспешната връзка с Вони, карат Боби да започне работа при Бен – местен гангстер, собственик на бар. Успява успешно да разработи бизнеса му, като промотира клуба на богатите и представя модели като импресарио. Сменя името на бара с „’Les Tropiques“. Приятелката му Rad го запознава с красивата и лъчезарна Вероника (Blake Lively). Ухажването не трае дълго и Вероника казва на Боби, че е бременна от него. Женят се и живеят щастливо до …

появата на Вони… в бар „’Les Tropiques“.

След премиерата на филма в Кан, трогателната новела тръгва по света на 29-ти юли, като разведе зрителите през реалността на обикновено семейство от Бронкс до палатите на Холивуд, през гангстерските войни в Ню Йорк и искрящите страсти на Манхатънския елит.

Pin It on Pinterest

Share This