Колекцията беше представена в ревю, по време на модна седмица „Mercedes-Benz“ New York.

 Дизайнерът залага на пастелните нюанси: лавандула, лилаво, зимно – белия цвят и сребристо сиво. Тези цветове са много популярни за пролетта. В контраст, с който Ralph Lauren ги предпочита за есента. Облеклата са комбинирани с неутрални аксесоари, които още повече отличават пастелните нюанси в дрехите.

Неутрално черното е често срещан избор за цвят при модните дизайнери за есенно – зимният сезон, но тази година Ralph Lauren се спря на сивия цвят за есен – зима 2014 г.

В тази колекция бяха представени пелерините, подчертаващи женският силует, внасящ още повече изящност в облеклата. Тази пролет, неговата червена рокля пелерина беше моден хит, представена от актрисата Lupita Nyong’o, която я носеше на червения килим – Златен Глобус 2014 г.

Пухкавите кожи са популярен избор сред дизайнерите за есен – зима 2014 г., при което Ralph Lauren не е изключение. Якетата от перушина, представени в опушено лилаво и сиво бяха допълнени от високи велурени ботуши, създавайки чувство на мекота и топлинен разкош, който да ни накара да повярваме в снежната красота и магията на зимата.

таг:

Pin It on Pinterest

Share This