„Animal Place“, резерват за защита на малтретирани домашни животни в Южна Калифорния, приютява в пределите си козелът „Мистър G“. Мистър G в продължение на дълги години мизерства, заедно с товарното магаренце „Джелибийн“, в ръцете на недобросъвестни стопани. „Animal Place“ никога до сега не са отглеждали магаре при себе си и за това решават да вземат само козичката, а Джелибийн намира спасение при друга организация за защита на животните.

 

Никой не е имал и представа за привързаността на Мистър G към другата животинка, докато не ги разделят. Мистър G спира да се храни и не излиза, извън отреденото му за спане място, в продължение на 6 дни. Физическите му показатели са наред, но въпреки това той изглежда изключително умърлушен и депресиран. Хората от „Animal Place“  са убедени, че Мистър G тъжи за най-добрия си приятел Джелибийн. Един от доброволците решава да посвети 14 часа в каране, до другата спасителна организация и обратно, за да доведе магарето.

 

В мига, в който Мистър G чува шума от разтоварващия камион, той наостря уши и излиза да види какво става. Трансформацията му е изумителна! 20 минути по-късно вече се храни и изглежда напълно щастлив! Вижте ги:

Pin It on Pinterest

Share This