Вселената, като неизчерпаем източник на креативна енергия, честичко твори по най-причудлив начин и форми.

Имах честта да се запозная с дядо Али – човек с „динозавърски“ познания за устройството на Света и Вселенските закони. „Динозавърски“, защото натрупаните знания, опит и рецепти ще изчезнат в небитието заедно с него, на края на дните му. Наследник няма. Според мен няма и нужда. Хора като дядо Али вече едва ли ще са необходими на този етап от духовната еволюция на човечеството.

Не сме търсили помощта на дядо Али. Насочиха ни към него родителите нa Пафката, които са скептично настроени към Бог, а духовността, бих казала, предимно липсва от ежедневието им.

Дядо Али беше докоснал душите им с обяснението, че негативните проявления в средата им са резултат от кармично родово проклятие, което е следствие на отделяне на дете от майка му, в близката история на рода. „Проклятието“ се унаследява 4 поколения наред, като ние сме третото и ако не го прекратим сега ще се прехвърли на децата ни.

Действието на „проклятието“ върху човек е следното: по-трудна или никаква връзка с Бог и Ангелите пазители, и съответните производни; липса на късмет, несполуки в работата, семейството, здравето дори.

Според дядо Али, връзката с Бог, на човек с такова „проклятие“, е необходимо да се възстанови незабавно с помощта на древен, мощен ритуал за изчистване на светлинните тела, придружен от амулет с древни, мощни молитви за отваряне на сърцето към Божествената Любов, както и за предпазване от негативните мисли и емоции на околните.

Молитвите бяха изписани на иврит, арабски и език, който дядото нарече „еджемски“ (бел.ред. Едемски – Едем, Рай) който нищо не ми говори, нито пък намерих информация за него. Според дядо Али, всички тези езици произлизат от тибетски, както и всички религии произлизат от Тибетски учения.

Дядо Али е изучавал старателно както Корана, така и Библията. Както и редица езотерични четива, в това число и небезизвестните книги на Лазарев. Информацията, за хората срещу себе си, дядото намираше по рождена дата в книги, превод от древни Тибетски познания на латински и арабски. В същите тези книги, по непонятна за мен точкова система, проверяваше до каква степен и дали проклятието се е „изчистило“ след ритуала.

Самият ритуал представлява събиране на 7 литра вода от седем различни чешми (без кран). Част от водата занесохме при него, където в две стъклени бутилки дядо Али пъхна молитви за изчистване. Водата се изнасяше в продължение на няколко вечери – да пренощува на лунна светлина. След това се правят поливки на цялото тяло, за три дни и след това за 25 дни. С останалата вода трябваше да се изплаква лицето. Крайният резултат: процес за изчистване на телата, умовете и душите – стартиран. Връзката с Бог и Ангелите пазители – възстановена.

На изпращане дядо Али не спираше да повтаря: – „Пазете духовността си! Пазете Любовта в сърцето си! Не онази любов, която всички гонят, хванали дявола за опашката, а истинската, Божествена Любов, която движи Вселената и Света.“

„Поезията“ на дядо Али бе прекъсната от инкасаторката за вода, която искаше от него да плати 47 лв. за 20 кубика вода, при положение, че той не полива градина и дори няма бойлер. Една от безбройните парадоксални случки в милата ни Родина.

Интересен човек беше дядо Али. Хем говореше за Божествената Любов, хем самият той не я практикуваше в отношението си, пропито с нескрит упрек, към инкасаторката, алчните български политици и невежите, както се изрази, български и турски духовници. В същото време беше пропит с вяра и Любов към делото, на което беше отдал живота си, в помощ на „изгубените“ души по пътя им към духовното себепознание и себереализация.

Благодарна съм за срещата с дядо Али! Появи се при нас в най-правилния момент, за да ни насочи отново в пътя на Любовта. Път, по който сами вече бяхме поели, но „за момент“ изгубили, разсеяни от собствената си и чужда негативност, предразсъдъци, страхове и неволи. Казано по друг начин – Любовта прояви себе си, в лицето на дядо Али, за да ни обърне отново вниманието към Себе си.

Намасте!

Pin It on Pinterest

Share This