Политика за поверителност на личните данни 

 

1. Събиране на информация

 

1.1 Тази Декларация за поверителност определя какво се случва с личните данни, които можете да ни предоставите, като взаимодействате с уебсайта.

 

1.2 Ние събираме информация от Вас, когато се регистрирате в нашия сайт, когато се вписвате в акаунта си, коментирате, правите покупка, включвате се в конкурс и/или се отписвате. Събраната информация включва Вашето име и имейл адрес. Освен това, автоматично приемаме и записваме информация от Вашия компютър и браузър, включително IP адрес, информация за софтуер и хардуер, както и коя страница сте поискали да се зареди.

 

2. Използване на информацията

 

Всяка информация, която събираме от Вас може да бъде използвана да:

 

  • Персонализираме Вашето преживяване и да отговорим на индивидуалните Ви нужди.
  • Да предоставим модифицирано рекламно съдържание.
  • Да подобрим нашия уеб сайт.
  •  Да подобрим потребителската услуга и нуждите Ви от поддръжка.
  •  Да се свържем с Вас чрез имейл.
  • Да проведем конкурс, промоция или проучване.

 

3. Поверителност при извършване на електронна търговия

 

“Българка” единственият собственик на информацията събирана през този сайт. Личната Ви идентификационна информация няма да бъде продавана, обменяна, прехвърляна или предавана, на която и да е друга компания, по каквато и да е причина, без Вашето изрично съгласие, освен в обичайните случаи, когато е нужно да се изпълни заявка и/или транзакция, например за изпращане на поръчка.

 

4. Разкриване пред трети страни

 

Ние не продаваме, търгуваме или по друг начин трансферираме Вашата лична идентификационна информация към външни страни. Това не включва доверени трети страни, които ни помагат в оперирането на нашия уебсайт или ръководят нашия бизнес, при условие, че страните са съгласни да пазят тази информация в пълна конфиденциалност. Ние вярваме, че е необходимо да се споделя информация, в случаите, в които трябва да се извърши разследване, да се предотврати или да се вземат мерки срещу незаконни действия, при предполагаеми опити за измама, ситуации, включващи потенциална заплаха за физическата безопасност, на което и да е лице, при нарушаване на нашите условия за ползване или в случаите, когато информацията е изискуема от закона. Неличната информация от друга страна, може да бъде предоставяна на трети страни с цел маркетинг, реклама и друга употреба.

 

5. Защита на информацията

 

Ние използваме различни защитни мерки, за да бъде Вашата лична информация защитена. Тези мерки ще бъдат непрекъснато усъвършенствани в съответствие с технологичното развитие идентификационна информация.

 

6. Бисквитки

 

Бисквитките подобряват достъпа до нашия сайт и идентифицират редовните посетители. Освен това, нашите бисквитки подобряват преживяването на потребителите като проследяват и таргетират неговите/нейните интереси. Използването на бисквитки обаче, по никакъв начин не е свързано с каквато и да е лична идентификационна информация на нашия сайт.

 

7. Отписване

 

Използваме имейл адреса, който ни предоставяте, за да Ви изпращаме информация и обновления. Ако, в който и да е момент, решите, че искате да се отпишете от имейл абонамента и не желаете да получавате повече имейли в бъдеще изпратете Вашето поискване в писмена форма на редакционния имейл на онлайн списание „Българка“ ([email protected]).

 

8. Съгласие

 

Като използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с нашата политика на поверителност.

Политика за използване на “бисквитки”

Настоящата Политика за използване на “бисквитки” се отнася до сайта www.bulgarkamagazine.com наричан по-долу за кратко “Българка”, който се управлява и поддържа от Seventh Green Circle Co. 

 

Достъпът и използването от Ваша страна на “Българка” се уреждат от проложимия закон – ЗЗЛД и е в съответствие с Общия регламент за защита на личните данни и от разпоредбите на настоящата Политика за използване на “бисквитки” и Политиката за защита на личните данни. Моля прочетете ги внимателно. Ако не сте съгласни с тях, моля не използвайте “Българка”. Ако продължите да използвате “Българка”, се счита, че сте приели тази Политика за използване на “бисквитки”

 

Какво представлява “бисквитката”

 

Бисквитката представлява малък файл, състоящ се от текстов набор от информация, която даден уебсайт прехвърля от уеб браузера на твърдия диск на Вашия компютър, временно докато трае посещението Ви, или понякога за по-дълги периоди, в зависимост от вида “бисквитка”. “Бисквитките” изпълняват определени функции (включително да Ви разграничат от останалите потребители на същия уебсайт или да запаметят определена информация, свързана с Вас, като например Вашите предпочитания) и се използват от повечето сайтове, за да улеснят Вашето сърфиране.

 

Всяка “бисквитка” е уникална за Вашия уеб браузър и ще съдържа известна анонимна информация. “Бисквитката” обикновено съдържа наименованието на домейна, от която идва, “продължителността на живот” на “бисквитката” и стойност (обикновено под формата на произволно генериран номер). Бисквитката обикновено има дата на самоунищожаване, която се определя според желаната продължителност на живота на бисквитката.

 

Видове бисквитки които използваме:

 

Функционални бисквитки

 

Функционалните “бисквитки” са “бисквитките”, които са абсолютно необходими за правилната работа на основните функции в уебсайта. Без тях сайтът не може да бъде използван по предназначение.Тези “бисквитки” събират анонимна информация (затова не може да бъде направена връзка с Вашата самоличност) и те не могат да следят движенията Ви в други уебсайтове. Те се съхраняват само за времетраенето на сесията. Вашето съгласие за използването на тези “бисквитки” не се изисква.

 

Аналитични бисквитки

 

Благодарение на тези бисквитки ние следим посещаемостта на нашия сайт и можем да анализираме доколко нашите потребители работят лесно с него. Тези бисквитки не ни дават никаква информация за Вашите лични данни. Те ни показват кои страници от сайта ни сте разгледали, дали сте посетили сайта ни през мобилно или десктоп устройство и други анонимни данни. Максималният период, в който пазим аналитичните данни е 12 месеца.

 

Бисквитки на трети страни

 

Ако съдържанието на трета страна е интегрирано в уебсайт, доставчикът на трета страна може да прилага “бисквитки” дори когато не използвате пряко уебсайта ни. Тези “бисквитки” се наричат “бисквитки” на трети страни. В случай, че преминете на уеб страница, в която има вградено съдържание, например от Facebook или YouTube, е възможно да Ви бъдат изпратени „бисквитки“ от тези уеб сайтове. Ние не контролираме генерирането на тези „бисквитки“ и затова Ви съветваме да потърсите информация за тях и за начина им на управление на сайтовете на съответните трети страни.

 

Бисквитки за маркетинг

 

Те се използват, за да представят на потребителя реклама, която е подходяща и пригодена за него. Те се използват и за определяне колко често се появява реклама и ефективността на рекламна кампания.

 

Управление на бисквитки

 

Можете сами да изберете дали да приемете бисквитките или не. Ако искате да знаете кога Вашият компютър получава бисквитка, можете да настроите браузъра си така, че той да Ви уведомява за това. Така имате възможност да приемете или откажете дадена бисквитка. Вашият компютър може да бъде настроен да отхвърля всички бисквитки. Ако искате да разберете как да направите това, потърсете налична информация с инструкции за браузъра на вашето устройство.

 

*Обърнете внимание, че промените в браузъра Ви, с които се деактивира функцията за бисквитки, ще доведе до функционалното ограничаване на сайта ни.

Абонирай се и получавай ........

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest