илюстратор: Били Матеева

В деня на първия си рожден ден пространството за изкуство и събития ни среща отново с млади български илюстратори.

 

Запазете датата 17-ти декември, защото тогава, в 19.30 ч., „КО-ОП“ ще стартира второто от поредицата Pop-up (Поп-ъпи) за илюстрация. С него пространството за изкуство продължава да предоставя сцена на съвременни илюстратори в България, като им дава свобода да се представят по начин, който най-добре отразява изкуството им. Очаквайте еклектика от стилове, сюжети и начини на представяне, и разбира се, в духа на празничния декември – греяно вино.

илюстратор: Деница Бояджиева

За това издание „КО-ОП“ потвърждава участието на 9 български илюстратора, сред които са Розалина Буркова, Теодор Генов – Pastedko, Деси Баева, Андреа Попйорданова, Rosie Eisor от „Blood Becomes Water“, Жожо Георгиев, Ива Димитрова, Деница Бояджиева и Били Матеева. По време на събитието, което ще се състои в продължение на четири дни, до 20-ти декември (включително). Те ще представят както нови, така и стари и непоказвани произведения. Така почитателите на илюстрацията ще имат възможността да впечатлят с различен коледен подарък или да запълнят своите колекции.

илюстратор: Розалина Буркова

В рамките на „Illustration Pop-Up“ организаторите са планирали и две съпътстващи събития. На 18-ти декември, от 19.30 ч., глобалната платформа за социално ангажирано изкуство „Fine Acts“ ще представи дейността си, като разкаже за своите реализирани кампании и ще сподели плановете си за 2020 г. На 19-ти декември, пак от 19.30 ч., рекламната агенция „The Smarts“ ще ни заведе в бекстейджа (backstage) на тяхната работа и ще разкаже как се създава визуална идентичност за клиент – от брийфа, през стратегията, до финалните визии, като ни представи своя проект за Софийския международен литературен фестивал.

#бюлетин

#събития в България

 илюстратор: NOIЯ77

илюстратор: Ива Димитрова

илюстратор: Жожо Георгиев

илюстратор: Андреа Попйорданова

илюстратор: Rosie Eisor от „Blood Becomes Water“

илюстратор: Теодор Генов – Pastedko

още за четене

Pin It on Pinterest

Share This