„No More Many More“ пускат нова песен и видео в подкрепа на актуалните протести в страната. Не за първи път бандата, която свири алтернативен рок, с елементи на хип-хоп, изявява ясната си гражданска позиция. Категоричното заглавие и текст на „Не и този път“ не оставя място за колебание и смело заявява активната позиция на бандата за процесите, които текат в обществото в момента.

 

За музикантите от „No More Many More“ алтернатива на реалността винаги има и тя може да бъде постигната със силата на гражданската обединеност и мощ, със смело изразяване и собствено мнение, гласуване на избори и вяра в демокрацията и свободата. 

#бюлетин

#музика

Методи Кръстев е автор на музиката, текста и аранжимента на „Не и този път“, която е записана в неговото домашно студио и в „GEGA studio“. В записа на парчето участват още Камен Александров и изненадващият гост-музикант от лондонската банда „Phantom Ink“ – Георги Георгиев. Финалният микс и мастеринг на парчето са на Огнян Кьосовски.

 

„Текстът на „Не и този път“ се ражда емоционално и на един дъх.“ – разказва Кръстев – „Българските песни на протестите през годините се развиват. От такива с повече наивност, до песни за надежда и свобода, за да еволюират до днешните – за бунт и нетърпимост.“

 

Видеото ще излезе в края на месеца, а в него са включени автентични кадри от протестите, както и популярни българи, които застават с лицата си в подкрепа на протестите на недоволството.

 

още за четене

Pin It on Pinterest

Share This