Иван Милчев / Rate NLS

Изложбата „Blood Brothers“ ще бъде в пространството от 7-ми до 10-ти август, а продажбите от нея ще отидат в помощ за лечението на Иван Милчев (Rate NLS)

 

Десетки български артисти взимат участие в благотворителна изложба, която има за цел да помогне с набирането на средства за лечението на графити артиста Иван Милчев, познат като Rate NLS. Изложбата „Blood Brothers“ ще остане в пространството на „КО-ОП“ (бул. „Янко Сакъзов“ 17) от 7-ми до 10-ти август, включително. Участие в нея ще вземат едни от най-големите имена от графити сцената, сред които Arsek, Erase, Arno, Ndoe, Nasimo, Esteo, Porn, Brus, Epik, Smokov Tattoo, Петя и Евгени Евлогиеви, Maze, Felon, Bozko, Glow, Xpome, Mouse, а специално за откриването ще се включат и диджеите от „Dope Zoo“.

#бюлетин

#изкуство

Иван Милчев, който е познат на българската и световна графити сцена като Rate NLS, е диагностициран с левкемия в края на 2019 година. Добрата новина е, че болестта е хваната в много ранен стадий и е лечима. Обаче процесът на лечение е дълъг и е свързан с финансови средства, с които неговите приятели, колеги и семейство искат да му помогнат. „Решихме да организираме благотворителната изложба, защото вярваме, че сме достатъчно много и силни, за да помогнем на един от нас в такъв момент.“ – споделя Красен Димитров, един от организаторите.

 

Всички приходи от продадените принтове ще отидат за подпомагане на лечението на Иван Милчев. Освен със закупуване на произведенията, всеки може да помогне и с превод по банкова сметка, или оставяне на сума в кутията за Иван, която също ще бъде разположена в „КО-ОП“, в периода на изложбата.

За подкрепа:

 

First Investment Bank Bulgaria

 

Ivan Milchev

 

IBAN:BG46FINV91501004163183

 

SWIFT:FINVBGSFXXX

 

Предвид ситуацията с Covid-19 в рамките на изложбата ще бъдат предприети всички необходими мерки за сигурност. В галерията ще се допуска едновременно само определен брой хора, който ще бъде съобразен с размерите на пространството и препоръките за спазване на социална дистанция.

арт графити на Иван Милчев / Rate NLS

още за четене

Pin It on Pinterest

Share This