Когато децата говорят, ние възрастните слушаме…

Така ли е винаги, или си чаткаме по телефоните и гледаме шоутата подценявайки думите им. „Ха… Та ти си само едно дете, защо да те слушам?“ – си казваме ние и продължаваме.

Аз работя с деца, с най-съкровената и чиста част от тях – въображението им. Научила съм се да слушам и вече знам, че неизслушването и подценяването на силата, която те носят в себе си, е погазване на индивидуалността, на духа и на независимостта им. Преподавайки изкуство, виждам как децата с наша помощ могат да израснат лидери и променят света или да ги затворим в черупка и да провалим живота им завинаги, с игнорирането на най-съкровената им спонтанна същност.

Днес искам да ви запозная с една група променящи света, макар и на крехката възраст от 6 – 16 годишна възраст. Деца заслужаващи да бъдат слушани, които достигат до най – затулената част на съзнанието ни. Името на тяхната организация е „Пазителите на Земята“.

Нямам какво да кажа повече, време е да слушаме… с ума и сърцата си! Великите умове на света вече ги чуват, защо да не ги чуем и ние?

 

снимка: Earth Guardians

снимка: Earth Guardians

Pin It on Pinterest

Share This