Изложбата ще продължи три дни от 27-ми до 29-ти август

От 27-ми до 29-ти август пиршество от цветове, форми, фигури и духовити послания ще изпълни пространството на „КО-ОП“. Първото от серия поп-ъп събития ще представи рисунки, графики и илюстрации на млади автори с разнообразен опит, стил и техника. То ще даде сцена и свобода на артистите да покажат своето творчество в креативна среда. От друга страна, ще даде възможност и на любителите на изкуството да разширят колекциите си, като по този начин подкрепят младите и местни творци.  

#бюлетин

#събития в България

В изложбата участие ще вземат утвърдили се и добре познати на почитателите на изкуството имена като Драго PXRN, Мирослав Живков – Джингиби, сестрите Борислава и Михаела Караджови, Александра Георгиева. Със своите оригинални интерпретации ще се включат и младите артисти Виктория Николова, Александра Николова и Алина Папазова, а Даниела Янкова за първи път ще изложи произведенията си като част от официална изложба. Специален гост участник на събитието ще бъде и младата португалка Марта Сараива, която зад гърба си има участие в няколко международни и няколко местни за нея изложби в Лисабон, както и една самостоятелна. 

Илюстрация: Ал-Ник

Илюстрация: Александра Георгиева

Илюстрация: Алина Папазова

Илюстрация: Виктория Николова

Илюстрация: Марта Сараива

Официалното откриване на тридневното събитие ще бъде на 27-ми август от 18.30 ч., а на 28-ми и 29-ти август организаторите са планирали малки съпътстващи събития, които са отворени за всички. Те ще бъдат анонсирани допълнително.            

още за четене

Pin It on Pinterest

Share This