Според китайския хороскоп 2015 година е годината на Дървената Овца. Тя ще помогне на всички хора да бъдат по-добри, мили и отстъпчиви. 

През тази година хората ще се чувстват спокойни, ще си позволяват повече лукс, ще уважават семейните ценности и ще полагат много грижа за децата.

Първите стъпки с Фън Шуй за вашия дом през 2015 година може да бъдат лесни, като започнете с основните неща в къщата и преминете към по-сложните нива във Фън Шуй.

Ето няколко полезни Фън Шуй стъпки, за да започнете годината с положителна енергия.

1. Изчистете и изхвърлете всичко, което не обичате в дома си. Този вид изчистване е процес, който отнема много енергия, но това ще ви помогне да облекчи натоварването, така да се каже. Не пропускайте тази стъпка, която е от съществено значение за създаване на един хармоничен дом с много положителна Фън Шуй енергия.

2. Въздухът и светлината са два основни елемента от съществено значение за всеки дом. Затова отваряйте прозорците често и поставете Фън Шуй цветя. Позволете толкова естествена светлина колкото е възможно във вашия дом и ако не е достатъчна помислете за използването на повече осветителни тела.

3. Уточняване на Багуа – вид карта, която разделя най-важните области на човешкия живот и ги свързва с различни части на дома или по-точно казано – Багуа свързва разположението и обзавеждането на дома с ценностите в човешкия живот.

4. За да се създаде баланс на жизнената енергия във всички области на дома е необходимо да работите с 5-те Фън Шуй елемента заедно.

5. Разберете вашия Фън Шуй елемент според годината на раждането ви и се опитайте да увеличите енергията си. Например, ако вашият собствен елемент е Огън, трябва да въведете цветовете на елемента огън – червено, оранжево, розово, жълто.

6. Разберете вашия Гуа номер и вашите щастливи посоки, така че да може да се зареждате с положителна енергия. Регулирайте позицията на леглото си, бюрото, мястото си за сядане в трапезарията.

7. Винаги имайте предвид усещането на вашия дом и как неговата енергия влияе на вашето благополучие.

Нищо не е статично в света на енергията, така че бъдете мъдри и запазете дома си здрав и щастлив.

Pin It on Pinterest

Share This