Вестник „ПРАС-ПРЕС“ става на четири, все още невъзпитан, млад и дързък. Липсват му първите седем! – ще кажат ехидно кибиците.

 

Така си е! – ще кажем примирено ние. Но я елате на 25-ти февруари в галерията на „София Прес“ да видите какво не му липсва на рожденика. Не му липсва хъс и упоритост да ви убеждава четири години в несъстоятелността на политическия ни елит. Не му писна да ви дърпа до ръба на локвата, където е захвърлена демокрацията ни. Нито Главатаря, нито Дебелия, нито Ковида успяха да му запушат устата, с която ви призовава да отстоявате вашата и нашата свобода. И хич не се умори да ви поднася на тепсия всяко лицемерие, наглост и лъжа, дошло от който и да е по света и у нас.

#бюлетин

#здрави и красиви

Заредени са 30 легендарни, майсторски изпълнени корици на вестник „ПРАС-ПРЕС“, рамкирани и подписани, висящи на стените на гостоприемната галерия и копнеещи за вашите адмирации. Не тези на силните на деня, а на вашите адмирации. Защото четири години бяхме заедно и ще бъдем така и занапред.

 

Карикатуристите на „ПРАС-ПРЕС“: Алла и Чавдар Георгиеви, Христо Комарницки и Чавдар Николов ви канят на 25-ти в галерията. Елате ги вижте, може и да купите, може и да не харесате, а пък те може и да почерпят.

 

Вернисаж: 25-ти февруари 2021 г., от 17:00 до 20.00 часа, в галерия-книжарница „София Прес“ на ул. „Славянска“ 29.

още за четене

Pin It on Pinterest

Share This