∴ 2014 – 2018

Нашата мисия е да помагаме и утвърждаваме българската душевност по начин, който изгражда едно по-пълноценно и здраво общество. „Българка“ е онлайн списание за всички българи по света и у нас. Идеологията ни е вдъхновена от желанието да популяризираме позитивната информация за събития и хора занимаващи се с мотивираща, културна и иновативна дейност, която да отключва желание за развитие и свързване.

„Докато сте на земята, вие трябва да си помагате едни на други! Без взаимопомощ няма успех в живота.“

Петър Дънов

Анелия Чалъкова / главен редактор
Пламен Петков / главен редактор
Димитър Чалъков / редактор

Пишете с нас

За да бъдете част от писателския екип на списание „Българка“ е лесно. Изпратете вашите идеи и предложения на имейл: [email protected]
Времето за преглед на текст е от 3 до 7 дни. 
Ако текста ви е одобрен ще получите имейл и покана за подпис на споразумение за авторство и включване към екипа ни. 

Партньори

Списание Българка подбира рекламодателите си и се интересува от въздействието на дейността която предлагат. За нас рекламата по страниците ни е повече от партньорство и е важно рекламиращия да има качествено въздействие.

ЧИТАТЕЛСКА АУДИТОРИЯ

Читателите на списание “Българка” са интелигентни и интегрирани в света индивидуалности. Обичат да четат за новости, природа, култура и коренa си. Интересуват се от природосъобразен начин на живот, екология и се вълнуват от актуални за обществото въпроси.

Основавайки се на информацията, която предоставя уебсайта на списание „Българка“ и интересите на потребителите ни, вярваме, че рекламното позициониране ще бъде ефективно за всички компании, които осигуряват продукти и услуги, създадени с мисъл към природата и заобикалящия ни свят.

МЕСТОЖИВЕЕНЕ / ДЪРЖАВИ

За повече информация пишете на имейл: [email protected]

Общи Условия

 

 

Онлайн списание „Българка“, накратко (Българка) е собственост на Seventh Green Circle Co., и цялото съдържание и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, графични и снимкови материали, видео и звукови файлове, интервюта и др. са собственост на „Българка“, освен тези, за които не е посочено друго и не могат да бъдат използвани без знанието на редакционния екип на „Българка“ и/или без посочване на източника и предоставяне на виден и активен линк към тях. 

 

„Българка“ не носи отговорност за мнения и коментари на хора използващи сайта, накратко (потребители) и не се задължава да ги публикува, ако те нарушават Закона за авторско право.

 

„Българка“ предоставя сайтове на трети страни само ако те представляват източник за Ваше удобство и не носи отговорност за съдържанието, политиките за защита на личната информация или сигурността на тези сайтове.

 

С настоящите общи условия „Българка“ предоставя безплатно услугите на сайта за лични и нетърговски цели. 

 

“Българка” си запазва правото да прави промени към посочените “Общи условия”, като всяка нова промяна ще бъде публикувана в тази страница.

 

Отговорност на потребителя е да се запознае с настоящите “Общи условия”, преди да пристъпи към използване на сайта.

 

Моля, запознайте се с политиката за поверителност на личните данни и използването на “бисквитки” 

Абонирай се и получавай ........

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest