∴ 2014 – 2021

Нашата мисия е да помагаме и утвърждаваме българската душевност по начин, който изгражда едно по-пълноценно и здраво общество. „Българка“ е онлайн списание за всички българи по света и у нас. Идеологията ни е вдъхновена от желанието да популяризираме позитивната информация за събития и хора занимаващи се с мотивираща, културна и иновативна дейност, която да отключва желание за развитие и свързване.

„Докато сте на земята, вие трябва да си помагате едни на други! Без взаимопомощ няма успех в живота.“

Петър Дънов

Анелия Чалъкова / главен редактор
Пламен Петков / главен редактор
Димитър Чалъков / редактор

Пишете с нас

За да бъдете част от писателския екип на списание „Българка“ е лесно. Изпратете вашите идеи и предложения на имейл: bulgarkamagazine@gmail.com.
Времето за преглед на текст е от 3 до 7 дни. 
Ако текста ви е одобрен ще получите имейл и покана за подпис на споразумение за авторство и включване към екипа ни. 

Партньори

Общи Условия

 

 

Онлайн списание „Българка“, накратко (Българка) е собственост на Seventh Green Circle Co., и цялото съдържание и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, графични и снимкови материали, видео и звукови файлове, интервюта и др. са собственост на „Българка“, освен тези, за които е посочено друго и не могат да бъдат използвани без знанието на редакционния екип на „Българка“ и/или без посочване на източника и предоставяне на виден и активен линк към тях. 

 

„Българка“ не носи отговорност за мнения и коментари на хора използващи сайта, накратко (потребители) и не се задължава да ги публикува, ако те нарушават Закона за авторско право.

 

„Българка“ предоставя сайтове на трети страни и не носи отговорност за политиките за защита на личната информация или сигурността на тези сайтове.

 

С настоящите общи условия „Българка“ предоставя безплатно услугите на сайта за лични и нетърговски цели. 

 

“Българка” си запазва правото да прави промени към посочените “Общи условия”, като всяка нова промяна ще бъде публикувана в тази страница.

 

Отговорност на потребителя е да се запознае с настоящите “Общи условия”, преди да пристъпи към използване на сайта.

 

Моля, запознайте се с политиката за поверителност на личните данни и използването на “бисквитки” 

Pin It on Pinterest