Да имаш фигура като на 20-годишно момиче, да знаеш кои дрехи ти стоят най-добре и да се усмихваш уверено, сякаш възрастта не съществува. Това изглежда като недостижима цел и точно поради тази причина рядко някой си я поставя. За щастие има жени, които не влизат в рамките, не следват установените стереотипи и не се оставят на мрачните мисли за старостта да ги обземат.

Точно такава е Линда Райт (Linda V Wright), която тази година навършва 70 години, а изглежда сякаш времето не я интересува. Линда е родена в Тексас, но още през 1978 година Париж грабва сърцето й и тя остава да живее там. В града на модата тя отваря малък бутик на име „Crimson“, където продава главно дрехи от кашмир – любима нейна материя. Линда непрекъснато качва свои снимки в Instagram (@lindavwright) и модни съвети в блога си (http://www.lindavwright.com), придобити от личния й опит. Бивш модел, тя за кратко време се превръща в модна икона за жените над 50 години.
Един от ключовете й за „вечна младост“ е, че никога не носи грим. Един балсам за хидратиране на устните, според нея е напълно достатъчен, за да се чувства и изглежда свежа. И още нещо много важно – за нея красивата дреха е онази, в която се чувства удобно и свободна да бъде себе си.

 

Pin It on Pinterest

Share This