Като подвижни мини галактики, в телата ни кипят неспирни процеси. Изградени сме в алкална среда и поддържането и е в основата на доброто здраве.

 В телата ни често се натрупват токсини, които създават благоприятна среда за създаването на дом за всички бактерии и паразити, като някой от тях вече си живеят в нас. Други, влизат в телата ни чрез недобре измитите плодове, зеленчуци и домашните ни любимци.

При натрупването на токсини, бактерии и гъбички имунната ни система се саботира, отслабва и се разболяваме. Приемането на алкохол, кафе, пържени и силно преработени храни, променят природно дадената ни алкална среда в киселинна. Така се появяват някои от най-тежките заболявания, като рака и тежките депресивни състояния на нервната система. Стреса сам по себе си довършва започналата бъркотия в телата ни. И като добавим и замърсяването на въздуха и водата, щетите са силно необратими. Тук се намества прочистването и магическите му свойства.

Прочистването е процес на изчистване на токсините останали в телата ни от храната, вредни химикали, замърсяването на въздуха, гняв и отрицателни емоции. Поне два пъти в годината е добре да се прочистваме, за да можем да се връщаме към нормален, здравословен и щастлив живот. Нашите невероятни тела са алкални комплексни системи и за да работят в хармония с нас и целите ни е добре да ги поддържаме балансирани, за да са здрави, щастливи, влюбени и успяващи.

Прочистването на телата ни помага да се отървем от лошото настроение, депресията, болките, стреса и да повишим енергията си. Да подобрим концентрацията, избистрим мирогледа и да постигнем дълго мечтаните цели и мисията в живота ни.

Някой от първите знаци, че се нуждаем от незабавно прочистване са:

ГЛАВОБОЛИЕ

ПРОБЛЕМИ С КОЖАТА

ЗАПЕК

ДЕПРЕСИЯ

СЛАБА КОНЦЕНТРАЦИЯ

ПРОБЛЕМИ С КОСАТА И НОКТИТЕ

НИСКА ЕНЕРГИЯ

ЗАТЛЪСТЯВАНЕ

АЛЕРГИИ

Колко често е добре да прочистваме телата си зависи от начина ни на живот и хранене. Можем да се прочистваме един ден седмично, като пием прясно изцедени плодове или зеленчукови сокове. Хапваме ли непреработена храна и пием много чай, вода ние се поддържаме балансирани.

Можем да се прочистваме и по няколко пъти в годината, преди всеки сезон например. Този процес е добре да се превърне в начин на живот, като спортуването и четенето за много от нас.

Идеи за ежедневно прочистване >>> тук

Pin It on Pinterest

Share This