Премиера от грандиозната сцена направиха 10 нови хита

В препълнената зала „Колодрум“ на забележителна церемония в европейската столица на културата и на българската музика за 2019 – Пловдив,  се връчиха 17-тите Годишни Музикални Награди на БГ РАДИО 2019. 

 

Церемонията официално откри Поли Генова със зашеметяващо спускане от тавана на залата в Пловдив. Освен изпълнението си на „Героите“, Поли се включи и като водещ заедно с традиционния домакин на Годишни Музикални Награди на БГ РАДИО, Рафи

Поли Генова

Рафи

Премиера от изключителната сцена, достойна за всяко световно музикално събитие, направиха цели 10 нови хита! 14 камиона с техника, многобройни екрани, впечатляващи анимации и сложни визуализации и акценти превърнаха продукцията в Пловдив в истински европейски пример за класно шоу.  

 

Тази година статуетката, която се определя от eкипа на БГ РАДИО – наградата „Ана Мария Тонкова“ за БГ Вдъхновение – символ на изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика, бе връчена на Братя Аргирови

Братя Аргирови

#музика

Завръщане в бъдещето и текст на български в новата песен на „Bloodrush“ – „Заедно ли ще горим?“

Завръщане в бъдещето и текст на български в новата песен на „Bloodrush“ – „Заедно ли ще горим?“

Младата банда отбелязва следваща страница от своята история с премиера в YouTube канала си, а парчето е блестяща интродукция от порцията нова музика, с която Косьо, Марти и Митко се завръщат ударно в родния музикален пейзаж.

#бюлетин

Ето и останалите победители, избрани от слушателите на БГ РАДИО, гласували на сайта на медията през последния месец: 

 

Песен – „Чужди усмивки“ – Тото H

 

Текст – „Чужди усмивки“ – текст: Тото H 

 

Албум – „Нова страница“ – Михаела Филева 

 

Изпълнител – Любо Киров  

 

Изпълнителка – Мария Илиева  

 

Дует / Вокална група – „СкандаУ“ 

 

Група – „Ку-Kу Бенд“

 

Дебют – „4Magic“ 

 

Видеоклип – „Печат от моята душа“ – Миро, реж. Миро 

 

Вдъхновител – Братя Аргирови 

 

Братя Аргирови представиха и нова песен заедно с Искрата и официално се заявиха като „завърнали се“ на българската музикална сцена. На церемонията, на която се раждат бъдещите хитове, новите си песни представиха oще Ицо Хазарта, Михаела Маринова, DARA, РУШИ, Рафи, Трио „Тринити“, Любо Киров и Pavell & Venci Venc, Миро и Койна Русева, Графа и NDOE. 

 

На сцената на Годишни Музикални Награди на БГ РАДИО изпълнения имаха още „4Magic“, „Jeremy?“ и Кирил Маричков, Мария Илиева, Михаела Филева, Поли Генова, „СкандаУ“ и още много любими бг звезди.

Любо Киров и Ангел Дюлгеров

Руши

Мария Илиева

Графа и NDOE

„4MAGIC“

„Ку-Ку Бенд“

Миро и Койна Русева

Михаела Филева

В бляскавата церемония участие взеха и популярни телевизионни лица и любимци на публиката – Стефан Илчев, Димитър Ковачев-Фънки, Богомил Грозев и Люси Дяковска, водещите на БГ РАДИО – Симо, Богдана, Лора, Наско и Деси, Радина Думанян, Йоана Буковска-Давидова, Станислава Армутлиева, Йордан Йовчев, Мариян Станков-Мон Дьо, Ива Софиянска-Божкова, „101 Каба Гайди“ и хорът на ансамбъл „Тракия“

още за четене

С кампанията си за „Часът на Земята“ WWF изпраща послание за мир

С кампанията си за „Часът на Земята“ WWF изпраща послание за мир

Природозащитната организация WWF избра да стартира тазгодишното издание на кампанията си за „Часът на Земята“ в деня, в който за юбилеен 50-и път светът отбелязва „Международният ден на гората“.

Pin It on Pinterest

Share This